Pigernes 100% GIRLPOWER ABC-plakat

2
36

Gratis ABC-plakat til piger der skal lære alfabetet!

Når pigerne skal lære deres ABC, hvorfor så ikke hidkalde hjælp fra de kendte, elskede og farvestrålende figurer fra tegnefilm fra Disney og Pixar, dukkerne fra Monsters Heigh og de andre elskede karaktere fra bøger og film?! [spacer size=”20″]

 

ABC-pige-plakat-snehvideFor nogle måneder siden lavede jeg en ABC-plakat til min dreng, som så småt var kommet i den alder hvor han var begyndt at interessere sig for bogstaver mv. Interessen fra andre var stor, så jeg gjorde plakaten tilgængelig som gratis download, og fik snart opfordring til at lave en plakat der var mere henvendt til pigerne.

Det har jeg så gjort med denne GIRLPOWER-plakat … her er både smukke prinsesser, seje actiontøser, stærke småpiger, uhyggelige (men overraskende feminine) monstre og eventyr i overflod.

Plakaten er i størrelsen 58×82 cm, men kan nemt printes derhjemme på almindelig A4 eller A3.

 

[box title=”COPYRIGHT” color=”#333333″]Jeg vil lige gøre opmærksom på, at jeg naturligvis ikke ejer rettighederne over hverken denne plakat, figurerne eller tegningerne. Jeg har ikke tegnet så meget som én streg selv – det er alt sammen noget jeg har fundet på nettet, og så bare selv sat det sammen – blot en hurtig lille klippe/klistre-ting til dem der synes det kunne være sjovt at have. Alle figurerne er copyright af de originale skabere.[/box]

HVIS DU DOWNLOADER PLAKATEN, og får den printet, må du meget, meget gerne tage et billede af den (evt i brug), og sende det til mig (på udgang99@gmail.com) – så vil jeg blive RIGTIG glad!!!

GRATIS DOWNLOAD

Du kan hente Pigernes 100% GIRLPOWER ABC-plakat ved at KLIKKE HER!!!
(Tip: højreklik på linket, og vælg “gem link som” – den fylder ca. 12 MB)

ABC-pige-plakat-spot2

2 COMMENTS

  1. Endnu en skøn plakat, den bliver bestilt på lasertryk. Så er pigejulegaverne til kusinerne og veninderne i hus. Tak for det.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.